Don't Miss

Cadouri din vacanta pentru persoanele dragi din viata noastra

By on mai 26, 2015
ski austria

De cate ori nu vi s-a intamplat sa mergeti intr-un loc deosebit si sa regretati faptul ca anumite persoane nu au putut sa va insoteasca? Da, este o situatie foarte neplacuta, mai ales ca de-a lungul timpului am observat faptul ca nu ne putem bucura pe deplin de o dorinta implinita, dar care sufera un anumit compromis. In loc sa ne framantam pe aceasta tema, putem incepe sa ne gandim care ar fi metoda potrivita prin intermediul careia sa oferim o nota pozitiva acestei situatii nefavorabile. Spre exemplu, daca trebuie sa plecati intr-o destinatie extravaganta, pe care visati de mic copil sa o vizitati, insa acest lucru se poate realiza doar intr-o anumita perioada si implica neparticiparea unei persoane dragi, care ar fi alegerea dumneavoastra?

Bineinteles, pot fi expuse foarte multe motive care ar consolida un eventual refuz, sau pur si simplu amanarea acelei escapade, tocmai pentru ca nu ne putem simti la fel de bine in momentul in care nu suntem insotiti de persoanele dragi noua. In contextul in care aceasta vacanta reprezinta o ocazie unica in viata dumneavoastra, iar persoana respectiva chiar va indeamna sa raspundeti afirmativ acestei oportunitati, este momentul in care ar trebui sa priviti totul sub o nota mult mai optimista.

Un weekend la ski Austria nu reprezinta o activitate cotidiana, pe care o puteti intreprinde in orice moment al anului sau indiferent de modul in care v-ati planificat obiectivele in mediul profesional, insa nu trebuie sa refuzati orice oportunitate doar pentru ca nu se iveste de fiecare data ca toti prietenii dumneavoastra sa fie disponibili in aceeasi perioada. Aceasta este o viziune destul de limitata, majoritatea persoanelor ratand concedii intregi doar pentru ca sunt in cautarea unei companii complete.

Pe de alta parte, uneori poate fi benefic sa mergeti in vacanta intr-un grup mai restrans, fie ca ne raportam la o excapada romantica in orasul iubirii, sau la o expeditie pe cont propriu in peisajul oriental sau asiatic. Experientele interculturale sunt benefice pentru dezvoltarea personala, iar contactul cu oamenii din zona respectiva este aproape inexistent in momentul in care primim feedback-ul social de care avem nevoie chiar din sanul propriului grup turistic ce ne insoteste.

Totusi, pentru a ne elibera de sentimentele incontestabile de vinovatie si tristete pe care le simtim in momentele in care ne aflam in ipostaza ingrata de a pleca spre o destinatie paradisiaca fara persoana iubita, putem sa ne consolam cu gandul ca la intoarcere ii vom achizitiona un suvenir pe masura, care sa demonstreze faptul ca a fost prezenta in mintea noastra la orice pas. Un astfel de cadou este un tricou personalziat, care sa valorifice fie un peisaj reprezentativ pentru locatia in cauza, sau un mesaj personal adaptat dupa acest context sensibil.

Putem apela cu incredere la o firma locala de imprimari tricouri, maritatea centrelor turistice avand astfel de reprezentante unde pute gasi daruri originale si creative pentru cei de acasa. In concluzie, chiar daca este dificil sa va imaginati o excursie deosebita fara prezenta celor dragi alaturi de dumneavoastra, mai bine plecati la drum cu o atitudine pozitiva si un buget care sa va permita achizitionarea unor suveniruri frumoase pentru cei de acasa, decat sa va ganditi peste cateva zile, saptamani, sau luni, la oportunitatea inedita pe care tocmai ce ati pierdut-o.

About Diana Sandu