Don't Miss

Bulgaria – plaje spectaculoase pentru un sejur de vis

By on mai 17, 2015
alege Bulgaria

Sezonul estival se apropie cu pasi repezi, iar noi trebuie sa ne organizam cat mai rapid o lista de destinatii de vacanta, deoarece sejurul de sapte zile trebuie sa ne ofere un context ideal de relaxare si destindere. O locatie inedita pentru concediul de vara este chiar una dintre tarile vecine plaiului nostru autohton, mai precis Bulgaria. Aceasta este o destinatie populara pentru majoritatea turistilor care se afla in cautarea unui litoral prolific din punct de vedere al optiunilor de divertisment si al plajelor disponibile.

In continuare va vom oferi cateva sugestii inedite, care de-a lungul timpului si-au castigat o pozitie fruntasa in topul preferintelor publicului general. Prima alternativa turistica este plaja Cacao, din statiunea Sunny Beach. Intinsa pe o suprafata de aproximativ opt kilometri lungime, aceasta se evidentiaza prin intermediul nisipului extrafin, presarat de dune impozante care ofera o viziune de ansamblu paradisiaca. Apa cristalina este foarte curata, sesiunile prelungite de inot fiind o adevarata placere, chiar si sub cele mai toride conditii externe.

Pentru un sejur complet, aceasta destinatie turistica va pune la dispozitie facilitati si servicii superioare din punct de vedere calitativ. Restaurantele si terasele de pe faleza aduc in prim plan preparate gastronomice locale, cu specific pescaresc sau international, fiind acompaniate de un decor marin fabulos. Statiunea Cacao Beach beneficiaza de complexe sportive in cadrul carora puteti desfasura diverse activitati inedite, precum surfing-ul, zborul cu parasuta la diverse inaltimi, schi acvatic, precum si alte sporturi expuse intr-o maniera competitionala, la care pot participa turisti proveniti din toate colturile lumii.

In momentul in care ramaneti fara inspiratie trebuie sa va ganditi la alternative diversificate, unde modalitatile de divertisment sunt flexibile pentru toate categoriile de varsta. O locatie exclusivista, foarte populara in randul turistilor din lumea intreaga, este reprezentata de statiunea Nisipurile de Aur, majoritatea agentiilor turistice oferind pachete promotionale atunci cand vine vorba despre aceasta statiune populara, intens apreciata de persoanele care au experimentat de-a lungul timpului nisipul diverselor plaje internationale.

Situata la o distanta nesemnificativa de importantul oras Varna, aceasta plaja este cunsocuta sub denumirea de perla nestemata a Marii Negre, motivul principal fiind nisipurile deosebite prin culoare si textura resimtita la atingere. Alege Bulgaria in momentul in care esti in cautarea unei plaje animate din perspectiva sociala, dar care ofera in egala masura caracteristici estetice inedite, acestea fiind in final elementele care transforma o vacanta banala la mare intr-un sejur turistic de vis. Un alt avantaj oferit de statiunea Nisipurile de Aur este faptul ca inglobeaza centre de divertisment menite sa relaxeze orice categorie de varsta, ceea ce ii ofera o pozitie fruntasa in topul destinatiilor pentru vacantele in familie.

About Diana Sandu