Don't Miss

Brandul Ribox ne incanta prin noua sa colectie de marturii

By on ianuarie 8, 2016
marturii nunta Ribox

Asa cum probabil stiti, marturiile intruchipeaza mici atentii sau, mai bine spus, suveniruri pe care cuplul de miri sau cel de parinti le ofera invitatilor ce participa la evenimentul orchestrat de ei. Simbolistica lor este una dubla, prima insusire atribuita marturiilor fiind cea de „cadouri”, in timp ce a doua reprezinta un clasic semn de multumire pe care parintii sau mirii doresc sa il transmita invitatilor prezenti alaturi de ei la respectivul eveniment.

Conform traditiei, marturiile oferite in cadrul evenimentelor speciale obisnuiau sa fie alcatuite in primul rand din dulciuri, bomboanele gingase si colorate fiind cel mai adesea incluse in ambalajele creative ale marturiilor. Asadar, daca doriti ca evenimentul dumneavoastra sa conserve traditiile ce isi au originea in peisajul Europei Centrale sau Mediteraneene de la mijlocul secolului al XV-lea, atunci ar trebui sa oferiti invitatilor prezenti la eveniment cadouri gurmande compuse din bomboane sau forme de ciocolata, definitoriu fiind ambalajul tematic ce va insoti compozitia originala.

Brandul Ribox ne ofera un ajutor semnificativ in acest sens, in gama lor de produse infatisandu-se numeroase modele de cutii cadouri gata sa includa in al lor design compozitia gurmanda pe care dorim sa o alegem. De ce este atat de important ambalajul in cazul marturiilor? Raspunsul este unul cat se poate de intuitiv. Avand in vedere optiunea clasica a publicului contemporan de a conserva traditiile trecutului, majoritatea mizeaza pe oferirea unor mici bomboane in semn de multumire, iar aspectul care face diferenta in acest caz este reprezentat doar de cutiuta de cadou in care ele sunt incluse.

Cand ne gandim la acele cutii marturii pentru nunta de la Ribox, atentia noastra este captata nu doar de coloristica eleganta, rafinata si exuberanta pe care o infatiseaza sofisticatele cutiute marturii nunta, ci si de originalitatea formelor pe care acestea le aduc in prim plan. Un design robust, insa deosebit de creativ este reprezentat de modelul „Scatola con Patella”, ce impresioneaza prin ale sale tonalitati cromatice de lila si purpuriu inchis. De asemenea, o atentie speciala o solicita si ambalajul clasic „Rivestita”, care prin sideful sau rafinat reuseste sa devina una dintre acele cutii marturii evenimente speciale foarte apreciate de publicul autohton.

Si totusi, o mare parte din selectia de cutii cadouri Ribox nu este gandita doar pentru evenimentele definitorii din viata adultilor, asa cum poate fi considerata nunta, ci se adreseaza si petrecerilor festive ce ii aduc in prim plan pe micutii dumneavoastra. Astfel, colectia Ribox de cutiute marturii botez devine un prilej ideal prin intermediul careia va puteti demonstra aprecierea fata de cei prezenti la eveniment, oferindu-le deopotriva un deliciu gurmand incantator, dar si un ambalaj elegant si minimalist pe care acestia il pot pastra drept amintire.

Asa cum va imaginati, selectia de cutiute este diferentiata din punct de vedere cromatic, acele cutii marturii pentru baiat fiind caracterizate de subtonuri coloristice de albastru azur, verde pal sau alb stralucitor, in timp ce gama de cutii marturii pentru botez fata aduce in lumina reflectoarelor nuante pastelate precum lila-ul, rose-ul sau avangardistul ton „ivory”. Exemplele sunt numeroase, un design spectaculos oferindu-l cutiutele „Scrigno”, „Tortina” sau „Esagno Petali”.

About Diana Sandu