Don't Miss

Baterii auto pentru masini mai vechi sau mai mici

By on iulie 28, 2017
Baterii auto

In fiecare an, pe toata durata sezonului de toamna, presa si firmele de specialitate vuiesc pe tema pregatirii autoturismelor pentru iarna. Bineinteles, exista latura legislativa care pune un mare accent pe respectarea normelor in vigoare, referitor la inlocuirea anvelopelor de vara cu cele de iarna. Legea prevede ca pana la disparitia zapezii de pe stratul carosabil, in primavara, toate masinile sa adopte anvelope corespunzatoare. Insa nu trebuie sa uitam ca in esenta este vorba de siguranta noastra, a celor cu care calatorim si a celorlalti participanti din trafic.

Pe de alta parte, un aspect de care nu se vorbeste atat de mult este cel al necesitatii alimentarii cu energie electrica stabila, continua, tot pentru siguranta noastra – tot in acest sezon cu temperaturi reduse. Mai ales daca au trecut ani de la ultima inlocuire, nu este deloc neadecvat sa luam in calcul achizitia unei noi baterii auto varta.

Fara a intra in descrieri caracterizate de date tehnice si termeni de specialitate pe care foarte putina lume ii intelege, vom vorbi despre noua serie de baterii Varta denumita Dynamic intr-un mod in care sa ne ajute cu adevarat in a ne imbunatati cultura generala si a ne pregati pentru sezonul rece, alegand corect pentru masina noastra.

In functie de tipul si capacitatea cilindrica a autovehicului, a vechimii si a consumatorilor de energie, cunoscutii producatori au realizat trei mari tipuri de acumulatori:

Black Dynamic – Acestea pot beneficia de tehnologia inovatoare Varta ce dezvolta o putere solida, sigura si o durata prelungita de viata – prin inovatia Power Frame – ea se refera la grila robusta ce impiedica cedarea timpurie a acumulatorului, oferind in acelasi timp o conductibilitate foarte buna, garantand si o rezistenta sporita la coroziune. Astfel, gama Black devine o optiune demna de luat in calcul la inlocuirea bateriei in cazul unor autoturisme mai vechi, atat prin pretul accesibil cat si prin performanta solida si siguranta oferita la pornire, indiferent de temperaturile de afara.

About Diana Sandu