Don't Miss

Aromele interesante pe care le propun tigarile electronice

By on septembrie 29, 2015
lichid tigari electronice

Cea mai raspandita intrebare pe buzele consumatorilor de tutun clasic este de cele mai multe ori relationata cu nedumerirea lor asupra aromelor pe care le vor putea testa odata ce inlocuiesc tutunul obisnuit cu popularele tigari electronice:”Pot continua sa fumez doar aroma care imi place?!” Fara doar si poate, acest raspuns este unul afirmativ intru totul pentru ca majoritatea magazinelor de specialitate care propun tigari electronice dispun de o selectie adiacenta de lichide aromatice, ele reusind sa ofere o nota de originalitate fiecarui „puf” in parte.

Asadar, am stabilit faptul ca persoanele care reununta la tutunul clasic vor beneficia de numeroase avantaje practice si gustative, magazinul Voore impresionand noii clienti si fidelizandu-i pe cei longevivi prin intermediul propunerilor interesante in materie de arome, o buna parte dintre acestea fiind produse exclusiv doar de brandurile renumite din industria tigarilor electronice, dintre care amintim nume sonore, precum HangSen sau Dekang.

Ce arome ar trebui sa incerci pentru a oferi o nota de originalitate fumatului electronic?

Am stabilit unul dintre principalele avantaje pe care le ofera initiativa tigarilor electronice, ele reusind in ultimul timp sa castige simpatia publicului general prin intermediul gamei vaste de accesorii care insoteste fiecare dispozitiv in parte, dar si prin beneficiile de natura medicala pe care le ofera organismului nostru. Fumatul intruchipeaza, de ce sa nu recunoastem, cel mai influent viciu al zilelor noastre, in ultimul timp numarul practicantilor atingand cifre alarmante.

Singurul indice favorabil este reprezentat de numarul considerabil de persoane care aleg sa se indrepte spre alternativa tigarilor electronice, ele fiind importante si apreciate nu doar pentru eliminarea treptata a tutunului clasic din cotidian, ci si pentru ca nu sunt deloc nocive pentru cei din jurul nostru, spre deosebire de tigarile obisnuite. Pe de alta parte, prin intermediul acestui lichid tigari electronice avem control deplin asupra substantelor care ajung in organismul nostru, aspect destul de dificil de gestionat in momentul in care ne gandim la o tigara comuna, care pe langa nicotina si aroma mai contine o suita de alte substante chimice, unele dintre acestea dovedindu-se in repetate randuri agenti patogeni pentru sanatatea organismului nostru.

Multi fumatori raman fideli tigarilor electronice pentru ca au posibilitatea de a migra saptamanal de la o aroma preferata la alta, cele mai apreciate fiind de departe ciocolata neagra, combinatiile fructate, dar si acele lichide care pot fi usor asemanate cu diverse cocktail-uri organice bogate, ele cuprinzand in egala masura vitamine esentiale si plante cu efect terapeutic: goji, ginseng, ghimbir. Aceste arome infatiseaza un continut reglabil in nicotina, alegerea lor fiind efectuata pe baza stadiului de dependenta pe care il expuneti la momentul respectiv.

Daca abia ce ati parasit mrejele complexe ale tutunului obisnuit, cel mai probabil o sa va indreptati catre o aroma cu un continut mai bogat in nicotina, abia in urmatoarele etape concentratiile disipandu-se considerabil. Misterul lichidelor aromatice utilizate in cadrul tigarilor electronice rezida tocmai efectul bumerang pe care il ofera consumatorilor.

Desi majoritatea fumatorilor au tendinta de a privi cu scepticism promisiunile desarte care atesta inlaturarea progresiva a acestui viciu, ei ajung in stadiul in care isi selectioneaza cu grija doar acele arome parfumate din a caror compozitie este eliminata integral concentratia de nicotina, tigara electronica devenind pentru ei un accesoriu indispensabil. Asadar, prin intermediul lichidelor aromatice tigara electronica reuseste sa jongleze cu punctul de greutate al acestui viciu, transformandu-l dintr-o necesitate nociva intr-o placere nevinovata.

About Diana Sandu