Aperol Spritz: Cocktail-ul din aceasta vara
Acest cocktail european clasic este usor, racoritor si perfect pentru a fi savurat la piscina. Acest cocktail european clasic este usor, racoritor si perfect pentru a fi savurat la piscina.
Prosecco + Lichior
Aperol Spritz, un cocktail portocaliu stralucior care combina prosecco si lichiorul de citrice usor amar.Este bautura pe care ve-ti dori sa o savurati in acest sezon. A fasot vazuta in mainile vedetelor TV realiste in ultima vreme.In 1912, Luigi si Silvio Barbiere au mostenit o companie de lichio de la tatal lor. Dupa sapte ani de perfectionare a gustului, Aperol s-a nascut in 1919 si a devenit popular printre tinerii adulti in Italia. In timp ce lichiorul in sine a avut o urmare puternica, o reteta pentru cocktail-ul Aperol Spritz nu a fost creata pana in anii 1950.Deoarece bautura isi are originea in Italia,este tipic sa o gasiti la baruri si restaurante italienesti. Din fericire, nu trebuie sa rezervati un bilet de avion pentru a va bucura de aceasta bautura racoritoare.Este usor de facut si asa puteti aduce gustul Italiei chiar in casa dumneavoastra.
Cum sa faci Aperol Spritz
Calatoriti in anii 1950 si faceti acest cocktail asa cum a fost consumat cand a fost creat pentru prima data.
Ingrediente:
-Prosecco
-Aperol
-Sifon
-Felii de protocale
Indicatii.Umpleti sticla de vin cu gheata. Adaugati prosecco apoi Aperol in vantitati egale. Este important sa varsam mai intai Prosecco pentru ca Aperol sa nu se aseze pe fundul paharului. Inchideti bautura cu un strop de sifon si adaugati garnitura – o felie de portocala.
0 comments