Don't Miss

Amenajari interioare de calitate pentru casa ta!

By on octombrie 24, 2015
amenajari interioare

Amenajarile interioare reprezinta un domeniu vast, in care se avanta multe firme ce intra la prima vedere intr-o aceeasi categorie. Numai ca cele mai multe din ele executa lucrari de constructie in interior, fara a trece pragul dintre constructii si design interior.

Iata ca am putut descoperi, din fericire, o echipa capabila de a efectua o munca deosebita, apreciata la adevarata valoare prin selectarea pentru amenajari in cladirea ambasadei Statelor Unite. Catalogul lor ne descopera calitatile ce i-au facut atat de apreciati: e vorba de seriozitate, munca sustinuta pentru detalii de finete, si imaginatie in organizarea unor spatii elegante, polivalente, moderne.

Pentru reparatii minore, cum ar fi schimbarea parchetului intr-o camera a unui apartament de bloc, sau zugraveli odata la zece ani, putem apela si la un mester recomandat de prieteni, ce lucreaza incet, cu poticneli, la fel cum o facea si acum multi ani. Insa in cazul in care dorim sa transformam o cladire nou-nouta si goala intr-un spatiu personalizat, care sa poarte amprenta stilului nostru, trebuie sa cautam ceva mai mult.

Designul nu este doar un cuvant, surprinde arta ca substrat al unor constructii, transformand o simpla cladire intr-o opera de arta, intr-un loc in care sa ne placa sa traim si sa muncim, pe care sa-l admiram si cu care sa ne laudam. Pentru amenajari interioare pretentiile noastre trebuie sa fie ridicate, pentru ca va determina starea noastra de spirit pentru o lunga perioada de timp.

About Diana Sandu