Don't Miss

Amenajarea restaurantului pentru nunta

By on decembrie 16, 2016
restaurant-nunta

Ziua nuntii dumneavoastra trebuie sa fie cea mai frumoasa zi din viata. Pentru a va asigura ca un eveniment atat de special este de neuitat, trebuie sa va organizati cu cateva luni inainte.
Este indicat sa va intalniti din timp cu managerii restaurantului pe care l-ati ales drept locatie pentru acest eveniment special.

Impreuna cu ei puteti discuta in detaliu referitor la decoratiunile interioare pe care vi le pot oferi sau daca va permit sa aduceti dumneavoastra propriile elemente de decor. Dupa ce aveti toate informatiile pe care vi le pot oferi managerii de restaurant puteti discuta tema nuntii pe care o aveti in plan, paleta de culori cu care doriti sa lucrati, texturile de materiale cu care doriti sa fie amenajat restaurantul pentru o nunta de vis.

Odata ce ati stabilit toate detaliile cu reprezentatii restaurantului, puteti trece la planificarea in detaliu. Primele elemente la care va puteti gandi sunt mesele. Le puteti amenaja cu ornamente din flori in concordanta cu tema de culori pe care ati ales-o, cu lumanari si cateva sticle de vin care sa se potriveasca de minune cu meniul de nunta. Puteti sa oferiti invitatiilor suveniruri care sa le aminteasca cu drag ca au fost martorii unei nunti de vis. O atentie speciala trebuie acordata zonei in care este amplasat tortul. Pe langa arangamentele florale si lumanari, o sugestie ar fi sa aveti un album in care invitatii sa isi lase urarile de bine pentru proaspatul cuplu cat si cateva impresii in legatura cu evenimentul deosebit la care au participat.

Un efect special se poate obtine daca, pe langa iluminatul specific acestor petreceri de care dispune fiecare restaurant, apelati la alte instalatii de iluminat, care sa completeze atmosfera pe care doriti sa o creati.

About Diana Sandu