Don't Miss

Amanetul Romero recompenseaza prin autoturisme fidelitatea clientilor

By on ianuarie 7, 2018
Tombola masini - Romero Galati

Casele de amanet devin din ce in ce mai populare, gratie fluidizarii procesului de acordare a banilor pe loc, fara multe restrictii si conditii impuse. Totusi, prin natura lor, casele de amanet practica o serie de reguli proprii, care se pot dovedi benefice sau nu pentru clienti. Amanetul Romero face parte din categoria caselor de amanet cu traditie, care exista datorita si pentru fidelizarea clientilor dobanditi de-a lungul celor mai bine de 20 de ani de existenta pe piata de profil din Galati.

Serviciile oferite de amanetul Romero si-au extins aria limitata prin care s-a remarcat, si anume amanetarea aurului, fiind, astazi, un furnizar de solutii financiare, schimb valutar si Western Union, cu alte cuvinte, un loc in care clientii gasesc solutii indiferent de natura problemelor lor. Datorita popularitatii dobandite de-a lungul timpului si a increderii pe care clientii au alocat-o serviciilor sale, Romero numara astazi nu mai putin de 20 de case de amanet infiintate in Galati si Tecuci, pentru a le sta la dispozitie persoanelor aflate intr-un colaps financiar, care au nevoie de solutii legale si transparente de acordare a unor sume importante de bani.

Vin pe jos si pleaca la volanul unui Logan

Pentru al treilea an executiv, amanetul Romero desfasoara o tombola la care sunt invitati sa participe toti cei care au beneficiat in trecut si inca beneficiaza de serviciile Romero, miza fiind au autoturism Logan, in valoare de 6.800 de Euro. Pana in acest moment, de-a lungul celorlalte editii desfasurate, s-au acordat nu mai putin de 11 masini, cea de-a 12 – a asteptandu-si castigatorul. Este de necrezut cum o persoana vine la Romero pentru ca duce lipsa de bani si pleaca la volanul unui Logan, insa aceasta tombola ofera aceasta ocazie multor clienti sa se bucure de statutul de potential castigator al marelui premiu. De fapt, toti cei care au castigat pana in acest moment un autoturism sunt promovati prin intermediul unei publicatii locale, sporind increderea tuturor in aceasta tombola, precum si increderea in modalitatea in care aceasta se desfasoara.

Tombola organizata de Romero are loc in prezenta unei comisi de extragere, a unui notar, dar si a participantilor inscrisi in concurs, astfel ca nominalizarea castigatorului se face in conditii legale si transparente. Oricine poate fi castigator, atat timp cat depaseste varsta de 18 ani si este client al serviciilor Romero. In plus, tombola devine cu atat mai interesanta cu cat un client poate participa de mai multe ori la o tombola, insa nu la aceeasi, ceea ce inseamna mai multe sanse de castig pentru singura persoana.

Romero asteapta noi castigatori pentru viitoarele autoturisme Logan, iar pana atunci le este alaturi celor mai clienti fideli, ajutandu-i sa depaseasca impreuna momentele dificile generate de lipsa banilor, redandu-le bucuria prin castiguri de neegalat. Cu o viziune dezvoltata in beneficiul clientilor, Romero isi mentine pozitia in randul celor mai de incredere case de amanet din Galati si Tecuci si nu inceteaza sa-si surprinda clientela prin surprize si beneficii maximizate de tarife si schimburi valutare competitive.

About Diana Sandu