Don't Miss

Alegerile Apple sunt influentate de incasari? Sigur ca da!

By on mai 13, 2017
iPhone display

Pentru incasari va fi un avantaj sau un dezavantaj?

Prin prezentarea a doua dispozitive importante in doua perioade diferite ale anului Apple ar putea avea un castig constant in toata perioada anului . Lansand cele doua dispozitive in aceeasi perioada suntem siguri ca Apple va castiga la fel de mult ca si in cazul în care au fost prezentate în diferite perioade ale anului ? Dar va trebui tinut cont si de cateva aspecte……

– Cu cat se merge mai departe, Apple va castiga mai multi clienti carora le va vinde produse noi. În conformitate cu aceasta “teorie”, Apple ar castiga mai mult în fiecare an din noile sale produse, indiferent daca acestea sunt prezentate la date diferite sau in acelasi moment.

– Lansand doua produse importante acestea sunt perfecte sub forma unor cadouri “scumpe” inainte de Craciun, Apple juaca o carte importanta de marketing. Compania stie ca festivitatile Craciunului si a sfarsitului de an vor aduce un mare procent din profit in fiecare an si probabil, acest procent ar putea creste substantial daca cele doua dispozitive ar prezentate în luna octombrie.

În rezumat, nu sunt un economist sau un analist, dar în mod logic castigurile vor fi mereu în crestere, indiferent de alegerea pe care o va face Apple.

About Diana Sandu