Don't Miss

Alegerea unui cazino

By on mai 29, 2017
Cazinou

Numarul mare de siteu-uri ale cazinourilor online care au aparut in ultimii ani, gratie dezvotarii deosebite pe care aceste cazinouri au cunoscut-o, face din ce in ce mai dificila alegerea unui cazinou serios. Asadar, ce anume trebuie sa iei in calcul atunci cand hotarasti sa devii client al unui cazinou online?

De la inceput trebuie stiut ca sunt cazinouri online care si-au casigat un renume deosebit, asemanator celebrelor cazinouri terestre precum cele din Monte Carlo sau Las Vegas. Alegerea unuia dintre acestea ar fi o solutie, caci iti da din start garantia seriozitatii si a experientei in acest domeniu. Totusi, daca te hotarasti sa alegi un cazinou mai putin celebru, atunci e bine sa tii cont de cateva sfaturi.

1.Urmareste ofertele pe care cazinoul le face clientilor. Fiecare cazinou ofera anumite facilitati, cum ar fi de exemplu bonusurile. Acestea sunt oferite clientilor cu diferite ocazii. Un prim bonus ar fi chiar acela de bun venit, care poate fi oferit fie ca o suma intreaga de bani, fie sub forma unor rate lunare. Urmareste valoarea acestor bonusuri si alege acel cazinou care face cea mai avantajoasa oferta in acest sens.

2. Nu te lasa inselat de oferta unor jackpoturi consistente pe care le au anumite jocuri online. Rolul lor nu este altul decat acela de a atrage cat mai multi clienti. Un jucator experimentat stie deja ca un jackpot, cu cat este mai mare, cu atat este mai greu de castigat. De aceea, este bine sa alegi un cazinou care ofera jackpoturi mai mici, caci sansele de castig sunt mai mari.

3.Umareste marginea de casa, adica suma pe care o incaseaza cazinoul la un joc. Cu o margine a casei mai mare, sansele de castig ale casei cresc. Cu cat marginea de casa este mai mica , cu atat sansele de castig ale jucatorului sunt mai mari, caci asta inseamna ca acum casa nu mai este in avantaj.

4.Nu in ultimul rand, numarul mare de cazinouri iti da posibilitatea sa le alegi pe acelea care se adreseaza populatiei dintr-o anumita tara, indiferent daca acel cazinou este situat in tara respectiva sau in afara granitelor acelei tari. Alege un cazinou care se adreseaza populatiei din Romania. Avantajul acestei alegeri este mai ales in domeniul financiar, caci atunci cand te hotarasti sa joci cu bani reali si sa faci depuneri, problema schimbului valutar este astfel inlaturata.

About Diana Sandu