Don't Miss

Alege machiajul bio pentru sanatatea tenului tau

By on februarie 1, 2016
machiaj bio

Doamnele si domnisoarele au fost tot timpul preocupate de felul in care arata si au acordat foarte multa atentie ingrijirii personale. De aceea, machiajul ocupa un loc foarte important in viata unei femei si acestea sunt dispuse sa plateasca o suma de bani semnificativa pe produsele de ingrijire corporala si machiaj.

Ce ar trebuie sa stie fiecare dintre noi, femeile, este ca daca este scump, nu este neaparat si mai bun! Majoritatea produselor de machiaj de pe piata contin elementi chimici, daunatori, care pot duce la deteriorarea tenului si poate chiar mai rau, la aparitia eczemelor si ciupercilor.

Alege alternativa sanatoasa pentru tine si tenul tau- produsele de machiaj bio de la Biovoice.ro

Machiajul bio este mult mai sanatos si de calitate, continand ingrediente 100% naturale. Spre deosebire de produsele de machiaj traditionale, machiajul bio nu contine parabeni, peg, siliconi sau parafine si este indicat persoanelor cu ten sensibil, in primul rand.

Daca nu stiati deja, tenul nostru absoarbe in medie aproximativ 60% din machiajul folosit. Mai trebuie subliniat faptul ca in conditiile acestea, machiajul traditional este foarte daunator si ca nici n-ar trebui sa ne gandim a doua oara si sa optam pentru varianta machiajului bio- care nu obstructioneaza porii, acopera mai bine tenul si pe langa asta are efect hidratant, ajutand la estomparea uimitoare a cearcanelor si ridurilor.

Pentru cine este machiajul bio?

Machiajul bio este potrivit si benefic persoanelor de toate varstele. Daca sunteti inca tanara si va place sa va machiati, atunci faceti alegerea potrivita si aveti cu adevarat grija de tenul dumneavoastra optand pentru produsele cosmetice bio. Asa, nu va veti face mai tarziu griji pentru diverse probleme ca aparitia petelor s.a.

Iar daca sunteti putin mai inainte in varsta, doamnelor, nu-i absolut nicio problema! Doar suntem femei si meritam sa ne ingrijim si sa aratam bine indiferent de varsta. Machiajul bio e numai bun si pentru dumneavoastra! Tenul dumneavoastra va fi mai luminos, intinerit.

About Diana Sandu