Don't Miss

Ai grija ala aplicatiile din telefonul copilului tau

By on octombrie 17, 2019
Ai grija ala aplicatiile din telefonul copilului tau

Discutii toxice

Este prea usor sa folosesti in mod neglijent aplicatiile de mesagerie. Kik si WhatsApp sunt aplicatii SMS gratuite, care permit utilizatorilor sa trimita mesaje direct persoanelor fara a utiliza un numar de telefon. Sigur, puteti vorbi cu prietenii si familia in timp ce va ocoliti planurile de date, dar si straini pot contacta prin aceste aplicatii. Copiii le pot vedea, de asemenea, ca o modalitate de a trimite mesaje necorespunzatoare departe de ochii indragostiti ai parintilor.

Ai grija la aplicatiile de intalniri

Aplicatiile de intalnire sunt o modalitate excelenta pentru adulti de a intalni oameni noi, dar in mainile adolescentilor, acestea pot fi daunatoare. Desi unii au limite de varsta, este usor sa creezi conturi folosind o varsta diferita si sa intalnesti persoane care sunt mult mai in varsta, care nu au cele mai bune intentii. Cu MeetMe si Skout, utilizatorii se pot conecta cu altii in functie de locatia lor si sunt incurajati sa se intalneasca personal. Pe Bumble, o aplicatie de intalnire care conecteaza persoanele cu interese similare si necesita ca femeia sa ajunga mai intai, conturile sunt create folosind contul de Facebook al unei persoane fizice. Aceasta inseamna ca informatiile personale care sunt setate ca private si care sunt monitorizate de parinti pe Facebook sunt acum disponibile pentru straini pentru a le vedea prin Bumble.

Este important sa monitorizati cu grija activitatea celor copiilor deoarece, indiferent de varsta lor, sunt usor de manipulat mai ales de persoanele mature cu ganduri necurate. Aveti grija de ei si niciodata sa nu va ganditi ca ati putea exagera daca ii verfiicati din cand in cand telefonul. Acest lucrur puteti sa il faceti seara cand acestia dorm daca nu vreti ca ei sa se simta constransi sau sa inceapa sa stearga lucruri din telefon.

About Diana Sandu