Don't Miss

Adaosurile practicate la produse

By on august 7, 2017
Adaosuri

Sunt convins de faptul ca multi dintre voi ati avut cel putin o data probleme cu propria masina. Atunci cand apar problemele primul lucru ce trebuie facut este cautarea unui service auto. Dupa o inspectie a masinii, mecanicii iti spun care este problema, apoi te trimit la un magazin de piese auto sa cauti piesele de care ai nevoie. Cea mai mare greseala pe care o fac unii dintre soferi este sa se opreasca in primul magazin piese auto si in cazul in care gasesc piesele de care au nevoie le si cumpara si apoi merg repede la service pentru ca mecanicii sa le inlocuiasca cat mai repede posibil.

Dupa parerea mea, aceasta este o varianta gresita de cumparare a pieselor auto. Multe magazine de piese auto au preturi mult peste pretul pietei. Sunt unele magazine ce practica adaosuri la produse chiar si de 40%, deci in aceste situatii pretul pieselor este imposibil sa fie acceptabil pentru cumparator. In aceste cazuri, cea mai buna varianta ce ramane de facut este sa luam la rand vreo 4-5 magazine de piese auto din oras si sa ne notam preturile pieselor auto de care avem nevoie, iar in final sa mergem la magazinul de unde putem cumpara cele mai ieftine piese auto.

O varianta mult mai ieftina de cele mai multe ori sunt magazinele online de piese auto. Acestea de obicei practica preturi ceva mai scazute, datorita faptului ca nu au de platit o chirie sau cheltuielile lunare pe care un magazin clasic le are de platit in fiecare luna. Mai mult decat atat, numarul de angajati dintr-un magazin online poate fi mult mai mic decat numarul de angajati dintr-un magazin clasic, deoarece munca necesara intretinerii si preluarii comenzilor dintr-un magazin online este mult mai mica.

About Diana Sandu