Don't Miss

4 moduri de a imbratisa incertitudinea

By on august 4, 2018

Ati simtit vreodata ca nu ati fost destul de bun? Ca intr-un fel toata lumea a primit manualul pentru viata, cu exceptia ta? Veti astepta la clipa in care veti ajunge in sfarsit sa simtiti ca ati reusit?

Priviti mai atent pentru a gasi raspunsul

Dupa multe zile de indoiala si teama de sine, am decis sa incep sa scriu din viata mea pentru a incerca sa inteleg ce se intampla. De ce ma simteam atat de furioasa pe mine? Din aceasta reflexie, mi-am dat seama ca incertitudinile mele au provenit din decizia mea recenta de a-mi parasi cariera. Ma simteam de parca incepusem din nou de la zero. Iata 4 moduri in care am invatat sa imi imbratisez incertitudinea. Aceste sfaturi va pot fi de ajutor ori de cate ori incepeti ceva nou sau intrati in necunoscut:

1.Remodeleaza imperfectiunea

Perfectiunea este un scut pe care il folosim pentru a ne ascunde de adevaratele noastre daruri. Cel mai ironic lucru pe care l-am descoperit este ca acele lucruri pe care le-am crezut ca erau cele mai mari imperfectiuni ale mele, de fapt sunt cele mai mari daruri.

2.Evitati solicitarea aprobarii altora

Toti dorim sa fim aprobati si iubiti. Cu toate acestea, pentru a trai cu adevarat viata dorita trebuie sa spunem adevarul despre cine suntem , sa nu asteptam mai intai sa primim laude sau aprobarea celorlalti.

3.Retrageti riscurile

Cand incepem ceva nou, exista atat de multe lucruri despre care nu suntem siguri. Mi-a fost util sa reanalizez aceste momente de incertitudine si rezultatele acestor noi actiuni ca oportunitati de invatare. Prin riscuri mici, ne mutam din zona de confort si in zona de invatare.

4. Sunteti suficient cat sunteti acum

Trebuie sa renuntam la povestirile pe care ni le punem despre locul in care ar trebui sa fim. Cu totii devenim ceea ce suntem in fiecare zi, din nou si din nou. Nu exista punct de sosire. Imi place sa spun aceasta afirmatie scurta cand ma simt blocata : Sunt suficient!

About Diana Sandu